Selskap
Selskap er gjengen som skal stå for selskapsmiddagene til UKAs besøkende. Dette er et populært tilbud for alt fra gallakledde jubilanter og bedrifter, til større grupper med besøkende. Selskap planlegger selskapsmenyene selv sammen med egne øl- og vinmenyer. Selskap står for alt av bestillingslogistikk rundt selskapene, og arrangerer ulike tema- og konseptmiddager i samarbeid med andre gjenger.
Selskap - Servitør (35 stk)
English below.
Som servitør i Selskap blir du en del av teamet som har ansvar for servering av mat og drikke under selskapsmiddagene i UKA, samt jobbe bak bar. Middagene arrangeres i flere av Studentersamfundets lokaler, og du vil jobbe tett med både kokker og andre servitører for å sikre en god opplevelse for gjestene!
Rollen krever ingen tidligere erfaring – vi ser etter deg som er positiv, effektiv og trives med å jobbe sammen med andre. Du blir en del av et engasjert og sosialt frivilligmiljø, hvor samarbeid og ansvarsfølelse står sterkt. Om du ønsker å bidra til et profesjonelt gjennomført arrangement, og å skape gode opplevelser under UKA - søk da vel!
UKEhilsen
Hanna Alseen
Overhovmester, Selskap, UKA-25
Epost: selskap-overhovmester@uka.no
Tlf.: 480 88 937
//
As a waiter/waitress in Selskap, you’ll be part of the team responsible for serving food and drinks during UKA’s formal dinners, as well as working behind the bar. These dinners are held in various venues at Studentersamfundet, and you’ll work closely with both chefs and fellow waitstaff to ensure a great experience for our guests!
No previous experience is required – we’re looking for someone who is positive, efficient, and enjoys working with others. You’ll become part of a committed and social volunteer environment, where teamwork and a strong sense of responsibility are highly valued. If you’d like to contribute to a professionally executed event and help create memorable experiences during UKA – then go ahead and apply!
UKEgreetings
Hanna Alseen
Head Waiter, Selskap, UKA-25
Epost: selskap-overhovmester@uka.no
Tlf.: 480 88 937
Selskap - Kokk (32 stk)
Trives du på kjøkkenet og er glad i å kokkelere? Som kokk i Selskap vil du være med å skape unike matopplevelser for UKAs sultne gjester. Enten du har erfaring eller ikke, vil du lære alt du trenger å vite om oppskrifter, kjøkkendrift, råvarer og teknikker for å lage utsøkte tre- og fireretters til storslåtte selskapsmiddager. Du vil jobbe innendørs og samarbeide med hele Selskaps-gjengen, og dermed bli en del av et stort, sosialt team. Er du en matglad og sosial sjel? Har du en drøm om å stå på et profesjonelt kjøkken? Søk og kom på intervju!
Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat dersom du lurer på noe!
UKEhilsen
Jonas Gran Melandsør
Assisterende kjøkkenansvarlig, Selskap, UKA-25
Epost: jonasgm@uka.no
Tlf.: 915 20 595
//
Are you a foodie who loves to experiment in the kitchen? As a chef you will help create unique dining experiences for UKA's party guests. Regardless of experience, you will learn everything you need to know about recipes, kitchen management, ingredients and techniques to be able to prepare exquisite three- and four-course meals. The chefs will work indoors, and collaborate with the entire group of Selskap, as well as being part of a large kitchen team. If you enjoy food or have a dream of trying a professional kitchen - send us an application. Hope to see you at the interview!
Feel free to get in touch for a chat if you have any questions
UKEgreetings
Jonas Gran Melandsør
Assistant kitchen manager, Selskap, UKA-25
Email: jonasgm@uka.no
Tlf.: 915 20 595