Velkommen til pakketilbud!

Her kan du forespørre en dato for selskap og/eller revy under UKA-23. Fyll ut skjemaet til høyre og trykk på den store grønne knappen når du er ferdig. Har alt gått bra får du en bekreftelse på epost, og du blir sendt til en side med oversikt over ordren din. Husk at dette ikke er en endelig bestilling, men en forespørsel om en dato.

Dersom dere ønsker selskap eller revy som gruppe, ønsker vi å motta en samlet bestilling fremfor bestillinger fra enkeltpersoner.

Bestillingsskjemaet stenger fredag 31. mars. Da går vi gjennom forespørslene og fordeler datoer etter poengsum. Du får en epost fra oss når vi har behandlet forespørselen din.

Comfort Hotel er UKA sitt partnerhotell, og tilbyr gode priser til UKA sine besøkende! Ved å bestille hotellrom på Comfort Hotel Trondheim gjennom UKA sin avtale går 10% av prisen tilbake til UKA, og bidrar til at vi kan skape en god festivalopplevelse for våre besøkende.

Prisene er 1650 kr for enkeltrom per natt og 1850 kr for dobbeltrom per natt. Prisene inkluderer frokost.

Tilbudet gjelder under helgene i UKA, og for å benytte seg av tilbudet må gjester booke via epost på co.trondheim@choice.no eller via telefon +47 73 58 88 88 (tast 2). Ved bestilling trenger hotellet navn, telefonnummer og garantikort (kortnummer og utløpsdato).

Ved bestilling skal følgende bookingnummer oppgis:
B-helg: 1105GR015707
G-helg: 1105GR015708
S-helg: 1105GR015709
H-helg: 1105GR015710

Frist for bestilling gjennom denne avtalen er 5. august. Det er gratis kanselleringsfrist fram til 16:00 ankomstdag, og dersom man ikke møter opp til booking må det betales for 1 natt.
Har du spørsmål? Ta kontakt med pakketilbud@uka.no, og gjerne spesifiser hvilken helg det gjelder.

Personvernerklæring

UKA lagrer kun personinformasjon som er nødvendig for å arrangere selskap og revy. Informasjonen oppbevares delvis i systemer drevet av Google, men gjøres ellers bare tilgjengelig for et utvalg frivillige i UKA. Ut over dette deles den aldri med en tredjepart. Informasjonen slettes når UKA er over. Se pakketilbud sin personvernplakat for mer informasjon.

Poengberegning

Bruk følgende poengsystem når du fyller ut poengsummen for H-helg:

Fyll inn totalt antall poeng for hele selskapet når du skriver inn i poengfeltet. Pangsemester telles ikke.

UKEfunk, per UKE 10 poeng
Aktiv funk på Samfundet, pr semester 3 poeng
Aktivt gjengmedlem på Samfundet, pr semester 2 poeng
Styret i ISFiT 3 poeng
ISFiT-deltakelse 2 poeng

Dersom du velger G-helg:

Fyll inn uteksamineringsår og studieprogram ved NTNU/NTH.

Dersom du velger B-helg eller S-helg:

Pakketilbud under B- og S-helg fordeles etter første-mann-til-mølla-prinsippet.

Personlig informasjon


Bestilling