Velkommen til selskapsmiddag og revy!

Her kan du forespørre en dato for selskapsmiddag og/eller revy under UKA-19. Fyll ut skjemaet til høyre og trykk på den store grønne knappen når du er ferdig. Har alt gått bra får du en bekreftelse på e-post, og du blir sendt til en side med oversikt over ordren din. Husk at dette ikke er en endelig bestilling, men en forespørsel om en dato.

Gjennom skjemaet er det mulig å forespørre selskap og revy under U-helg, G-helg, S-helg og H-helg. Inviter med deg mor, far, venner og kjæreste opp til U-helg for å vise dem hva studentlivet i Trondheim har å by på, eller ta med deg studentgjengen på en festaften med middag og revy under S-helg.

G- og H-helg er forbeholdt jubilanter og tidligere funksjonærer på Samfundet og UKA. Fristen for å bestille med poeng i H-helg og jubileum i G-helg, gikk ut den 1. april 2019. Alle bestillinger blir derfor nå behandlet etter første-mann-til-mølla prinsippet.

Ønsker du selskapsmiddag i hverdagen, ta kontakt med salgskoordinator@uka.no.

Har du spørsmål? Ta kontakt med pakketilbud@uka.no.

Personvernerklæring

UKA lagrer kun personinformasjon som er nødvendig for å arrangere selskap og revy. Informasjonen oppbevares delvis i systemer drevet av Google, men gjøres ellers bare tilgjengelig for et utvalg frivillige i UKA. Ut over dette deles den aldri med en tredjepart. Informasjonen slettes når UKA er over. Se pakketilbud sin personvernplakat for mer informasjon.

Personlig informasjon


Bestilling